FAQ

Ofte stillede spørgsmål

 1. Min madvare er dårlig / der er fremmedlegme i / produktet er ikke som afbilledet på emballagen - hvad gør jeg?
  Er din madvare mærket med CARMO FOOD som afsender, vil vi gerne modtage foto, samt en beskrivelse af din oplevelse omkring produktet. Dette kan rettes til info@carmofood.com. Efter nærmere aftale på mail, vil vi oftest gerne modtage varen til yderligere analyse. Send efter aftale produktet (forsvarligt indpakket) til: CARMO FOOD, Sundsholmen 12, 9400 Nørresundby, mærket Reklamation. Du vil efterfølgende blive kontaktet om sagen og dine omkostninger blive dækket.
   
 2. Jeg vil igang med et Private Label projekt, hvordan griber jeg det an?
  Vores stab af sælgere er  altid friske på en spændende udfordring. Få en nærmere snak om dine muligheder og kom igang med dine drømme. 
   
 3. Jeg kan ikke finde produktet?
  Mange af vores produkter i detailhandlen føres som kampagnevarer der oftest kan være at finde i reklameavisen. Søger du et bestemt produkt, må du følge med i avisen eller henvende dig til den butik der har ført kampagnen. 
   
 4. Kan jeg købe privat?
  Desværre nej. CARMO FOOD handler kun med erhvervsdrivende kunder. Vores kunder skal udover at have et cvr nr., kunne aftage mængder og partier der kører i et fast flow eller til kampagner.